- Αργοψημένο με την μέθοδο "SOUS VIDE" για 4 ώρες
- Αρωματισμένο με μπαχαρικά BBQ
- Εύχρηστη μικρή συσκευασία
-
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 15′
ΒΑΘΜΟΙ: 180
Αφού έχετε αποψύξει το προϊόν, αφαιρέστε το vacuum ,σε προθερμασμένο φούρνο, τοποθετήστε την ποσότητα που χρειάζεστε σε ταψάκι. Αφήστε το να ζεσταθεί καλά για 15′. Εμπλουτίστε το αργοψημένο (Sous vide) pulled pork με bbq sauce. -
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 4′
ΒΑΘΜΟΙ: 160
Αφού έχετε αποψύξει το προϊόν, τοποθετήστε την ποσότητα που χρειάζεστε σε αντικολλητικό τηγάνι,προσθέστε bbq sauce και ζεστάνετε το καλά.Κρατήστε το προϊόν ζουμερό.
![]() Βάρος /
Τεμάχιο |
![]() Συσκευασίες /
Kιβώτιο |
![]() Τεμάχια /
Kιβώτιο |
![]() Κιλά /
Kιβώτιο |
![]() Κιβώτια /
Παλέτα |
|
1 kg | 3 | - | 3,00 kg | 198 |