Για εμάς αδιάσειστο στοιχείο πως το μέσο που οδήγησε την “STOHOS” ως μια από τις πιο πρωτοπόρες εταιρίες του κλάδου  των τροφίμων να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, ήταν η επένδυση που κάναμε τα τελευταία 30 χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξη.

ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Δρώντας από την Ελλάδα, μια χώρα στυλοβάτη της μεσογειακής κουζίνας, επηρεασμένοι έντονα από το Ανατολίτικο στοιχείο και κοιτώντας πάντα στις δυτικές επιρροές, είμαστε “Ένα βήμα μπροστά” προσφέροντας σε Ελλάδα και Ευρώπη ένα πλήρη κατάλογο προϊόντων που εκφράζουν κάθε μια από τις δικές μας επιρροές.

ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Τυπική διαδικασία του R & D της “STOHOS” είναι να ανακαλύπτουμε τις κατά τόπους συνταγές και να τις μεταφέρουμε στην παραγωγή πάντα δημιουργώντας την δική μας τεχνολογία παραγωγής του ώστε να εκφράσουμε παραδοσιακά προϊόντα με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Ακούραστα και με πολύ μεγάλο κόστος το τμήμα R & D φροντίζει να παρακολουθεί στενά τις τεχνολογίες που αναπτύσσονται ανά τον κόσμο στον κλάδο των τροφίμων με σκοπό να υιοθετούμε εκείνες που μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας.