- Αυθεντική συνταγή
- Με κύμινο και μοσχοκάρυδο
- Παγωμένο με την μέθοδο IQF
-
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 10′
ΒΑΘΜΟΙ: 160
Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε σε χαμηλή φωτιά και λαδωμένη, καθαρή σχάρα, τοποθετήστε το προϊόν.Ψήστε το προϊόν και από τις 4 πλευρές. Κρατήστε το προϊόν ζουμερό.
![]() Βάρος /
Τεμάχιο |
![]() Συσκευασίες /
Kιβώτιο |
![]() Τεμάχια /
Kιβώτιο |
![]() Κιλά /
Kιβώτιο |
![]() Κιβώτια /
Παλέτα |
|
120 g | 24 | 48 pc. | 4,80 kg | 150 |