- Σμυρναίϊκη συνταγή
- Παγωμένο με την μέθοδο IQF
-
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 6′
ΒΑΘΜΟΙ: 160
Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε το προϊόν στο καλάθι. Τηγανίστε με χαμηλή θερμοκρασία και όταν το προϊόν ανέβει στην επιφάνεια αφήστε το για ακόμα 1′. Μπορείτε και να το αλευρώσετε πριν το τηγανίσετε.
![]() Βάρος /
Τεμάχιο |
![]() Συσκευασίες /
Kιβώτιο |
![]() Τεμάχια /
Kιβώτιο |
![]() Κιλά /
Kιβώτιο |
![]() Κιβώτια /
Παλέτα |
|
20 g | 1 | 150 pc. | 3,00 kg | 240 |