- Από κρέας Χοιρινού μπουτιού
- Τραγανό πανάρισμα
- Για χορταστικές μερίδες
- Παγωμένο με την μέθοδο IQF
-
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 7′
ΒΑΘΜΟΙ: 160
Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε το προϊόν στο καλάθι. Τηγανίστε με χαμηλή θερμοκρασία και όταν το προϊόν ανέβει στην επιφάνεια αφήστε το για ακόμα 1′.
![]() Βάρος /
Τεμάχιο |
![]() Συσκευασίες /
Kιβώτιο |
![]() Τεμάχια /
Kιβώτιο |
![]() Κιλά /
Kιβώτιο |
![]() Κιβώτια /
Παλέτα |
|
250 g | 2 | 8 pc. | 2,10 kg | 240 |