Η μέθοδος Sous Vide για το Pulled Pork προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, όπου το χοιρινό κρέας μαγειρεύεται αργά σε χαμηλή θερμοκρασία, διατηρώντας όλα τα αρώματα και τη ζουμερότητα του. Το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχα τρυφερό και γευστικό πιάτο, με το χοιρινό να κόβεται εύκολα σε ίνες και να λιώνει στο στόμα που όταν συνδυαστεί με την σάλτσα που σας έχουμε ετοιμάσει απλώς αλλάζει επίπεδο. Ιδανικό για “animal fries topping” αλλα και για να γεμίσει τα burger της γκάμας με τον καλύτερο τρόπο.
Barcode: 2613984030000
- Αυθεντική Αμερικάνικη συνταγή
- Μαγειρεμένο με τη μέθοδο του sous vide
- Γρήγορη & εύκολη προετοιμασία
-
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 2′ κάθε πλευρά
ΒΑΘΜΟΙ: Μέγιστη απόδοση (high) -
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 1′ κάθε πλευρά
ΒΑΘΜΟΙ: Μέγιστη απόδοση (high)
![]() Βάρος /
Τεμάχιο |
![]() Συσκευασίες /
Kιβώτιο |
![]() Τεμάχια /
Kιβώτιο |
![]() Κιλά /
Kιβώτιο |
![]() Κιβώτια /
Παλέτα |
|
60 g | 50 pc. | 3,00 kg | 198 |