Φιλοσοφία

Μέρος της φιλοσοφίας μας είναι να προσπαθούμε να μεταφέρουμε παραδοσιακές συνταγές στην παραγωγή και με την χρήση αγνών υλικών που κατά προτίμηση προέρχονται από την Ελληνική Γη, να δημιουργούμε ασφαλή, εύχρηστα και ποιοτικά προϊόντα και να τα προσφέρουμε σε ολόκληρο τον κλάδο της Ελληνικής γαστρονομίας.

Η "ΔΥΝΑΜΗ" της γεύσης

«Κερδίζω πελάτες που έρχονται ξανά και ξανά γιατί απλά είναι καλό» είναι τα λόγια που ακούμε από πολλούς μας πελάτες, άλλοι πάλι λένε πως «μπορεί η γεύση να είναι υποκειμενική αλλά με τα προϊόντα σας δεν βρίσκω πελάτη ανικανοποίητο». Όπως και να έχει  η γεύση είναι ένα χαρακτηριστικό με πολύ μεγάλη σημασία και για το οποίο περνάμε εξετάσεις καθημερινά με επιτυχία μέσα από κάθε επιχείρηση που μας εμπιστεύεται.

Τι χρειάζεται για να πάρετε "ΔΥΝΑΜΗ"

1) σωστά υλικά σταθερής ποιότητας

ένα καλό προϊόν πρέπει να δίνει υψηλού επιπέδου γευστικό αποτέλεσμα 365 ημέρες το χρόνο, κάτι που μπορούμε να εγγυηθούμε με την επιλογή και αξιολόγηση των προμηθευτών μας, με τα συστήματα ελέγχου ποιότητας μας, την πιστότητα των αυθεντικών συνταγών μας.

2) συνταγές (ισορροπημένες)

το γευστικό αποτέλεσμα εξαρτάται από το τελικό σας προϊόν γι’ αυτό πρέπει να προσφέρετε με κάθε τρόπο ισορροπημένες συνταγές στις οποίες να συμμετέχουν κρέας, λαχανικά, αρτύματα και σάλτσες στις σωστές αναλογίες και στην υψηλότερη ποιότητα.

3) προϊόντα για όλα τα γούστα

Η γεύση για κάθε αγοραστική ομάδα είναι μια έννοια διαφορετική, για αυτό πρέπει να λαμβάνετε υπ’ όψιν σας στον σχεδιασμό του μενού σας όλα τα γούστα και τις ανάγκες. παιδικά μενού, Eat & Fit, Snacks time, lunch time, Μεζεδάκια και πολλά άλλα στοιχεία πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψιν ανάλογα με αγοραστικό κοινό που στοχεύετε.

... άνθρωποί μας

όπως κάθε ζωντανός οργανισμός έτσι και η εταιρία μας αποτελείται από πολλά μικρότερα μέλη, τους ανθρώπους της.

Οικογενειακό κλίμα

Επαγγελματισμός και οικογενειακό περιβάλλον είναι δυο έννοιες που προσπαθούμε να κρατήσουμε σε απόλυτη ισορροπία με αποτέλεσμα την δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος εργασίας.

Ομάδες εργασίας

Με σκοπό την εξειδίκευση δημιουργούμε ομάδες εργασίας ανά τομέα ώστε να  αναπτυχθούν οι δυνατότητες των συνεργατών μας και τελικά να καταφέρνουμε υψηλού επιπέδου αποτελέσματα.

Εκπαίδευση - επένδυση

υπερήφανοι για το γεγονός πως από την εταιρία μας έχουν φτάσει εργαζόμενοι και να συνταξιοδοτηθούν, θεωρούμε τους ανθρώπους μας ένα μεγάλο κεφάλαιο και κολοσσιαίο παράγοντα της επιτυχίας μας. Στηριζόμενοι στα στελέχη μας, ακολουθούμε ανά τομέα ετήσια προγράμματα εκπαίδευσης ώστε να ανεβάζουμε τον “πήχη” της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Προσφέρουμε μισή επιτυχία

Οι πελάτες μας γνωρίζουν καλά πως τα μυστικά του ψησίματος είναι σημαντικά για να μπορέσεις μια καλή συνταγή να την μετατρέψεις σε ένα λαχταριστό και πετυχημένο γεύμα. Μας επιλέγουν γιατί προσφέρουμε το 50% της επιτυχίας με τις συνταγές μας και το υπόλοιπο 50% είναι θέμα δικής τους εκτέλεσης.