05.10.23

Νέα Φρέσκα Concept θα αποκαλυφθούν στην Anuga

Ένα από τα αγαπημένα μας ρητά είναι “Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψετε το μέλλον είναι να το δημιουργήσετε”, και γι’ αυτόν τον λόγο αναπτύσσουμε δυναμικά concept και όχι απλά προϊόντα. Ελάτε στην Anuga 2023 και ανακαλύψτε τις νέες μας προτάσεις, για να ξεπεράσετε τα όρια του σύγχρονου φαγητού το δρόμου και να δημιουργήσετε πραγματικά εμπνευσμένα μενού!

Τα Animal Fries θα ροκάρουν την Anuga

Εκεί όπου ο κλασική γεύση της πατάτας συναντά νόστιμες και ζουμερές γαρνιτούρες, γεννιούνται εκπληκτικές ιδέες! Με τα καινοτόμα προϊόντα μας, κάθε μπουκιά είναι μια αποκάλυψη. Εξερευνήστε τις ατελείωτες δυνατότητες, αναμείξτε και ταιριάξτε, και βυθιστείτε σε έναν κόσμο μοναδικών και εκπληκτικών κρεατικών απολαύσεων που αναβαθμίζουν την εμπειρία των πελατών σας!

Καλούμε όλους τους φούρνους να ξεχωρίσουν

Απολαύστε την ουσία του σάντουιτς με νόστιμους συνδυασμούς. Προσφέρετε ένα θελκτικό γεύμα που αιχμαλωτίζει τις ζωντανές γεύσεις του δρόμου σε κάθε μπουκιά. Αναβαθμίστε τις προσφορές του φούρνου σας και παρέχετε μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία. Οι νέες τάσεις απαιτούν τολμηρή καινοτομία. Αποδεσμεύστε τον εαυτό σας από την παράδοση, ανανεώσετε τον χώρο σας με δημιουργικότητα και προσφέρετε μια μοναδική παραλλαγή σε κάθε γαστρονομική παράδοση. Ξεχωρίστε στην αγορά προσφέροντας πρωτότυπες ιδέες!

Ένα Burger ρεπερτόριο για μια πεντανόστιμη παράσταση

Ʃας προσκαλούμε να εισέλθετε στον κόσμο της προσεκτικά επιλεγμένης γκάμας μας από λύσεις για burgers – μια συλλογή που αγκαλιάζει την ουσία της σύγχρονης γαστρονομίας, τιμώντας την πλούσια κληρονομιά αυτού του αγαπημένου κλασικού. Δεν παρουσιάζουμε απλά burgers, αλλά μια αφήγηση δημιουργικότητας, ποιότητας και ακαταμάχητης γεύσης της στιγμής. Από τις κλασικές έως τις πιο δημιουργικές, οι αμέτρητες μας προτάσεις βοηθούν κάθε κατάστημα να δημιουργήσει μια εξαιρετική γκάμα, που να ικανοποιεί ποικίλα γούστα και να εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες.

Εύκολες στο ζέσταμα, έτοιμες για σερβίρισμα
παραδοσιακές συνταγές

Απολαύστε την ουσία της Ελλάδας στο σπίτι με τις έτοιμες μας παραδοσιακές λιχουδιές. Φτιαγμένα με αυθεντικές ελληνικές συνταγές, αυτά τα πιάτα είναι ένας γρήγορος και βολικός τρόπος για να ετοιμάσετε ένα πεντανόστιμο τραπέζι. Ο πλούτος της ελληνικής κουζίνας χωρίς τον πονοκέφαλο της ακατάστατης κουζίνας!

Τελευταία Νέα

Η παρουσία μας στην Food Expo 23
05.04.23

Για άλλη μία χρονιά προς μεγάλη μας χαρά, γίναμε αποδέκτες θετικότατων σχολίων για την συνολική παρουσία μας στην Food Expo 2023! To περίπτερο μας έγινε πόλος έλξης για τους επισκέπτες,…

Food Expo 2023
13.03.23

Η Stohos Foods συμμετέχει για άλλη μία χρονιά στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης, που έρχεται στις 18-20 Μαρτίου στη Metropolitan Expo. Ʃας καλούμε όλους να γευτείτε…

Κουβάς τηγανητό κοτόπουλο
10.03.23

Θέλετε να προσθέσετε πεντανόστιμο τηγανητό κοτόπουλο στο μενού σας? Με ποικιλία επιλογών για να διαλέξετε, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει στη νέα μας σειρά Homestyle Southern. Σας προσφέρουμε…